Отличие за ДГ „Незабравка“ – Бяла Слатина

Детска градина „Незабравка“ – Бяла Слатина участва в Инициатива за създаване на филм и песен за Васил Левски на Държавна агенция за българите в чужбина, ИТВ „Аз мога, аз знам“, сдружение „Арлекин“ /Международен фестивал за медийно изкуство „Арлекин“/ с видео материал от педагогическа ситуация за Васил Левски, която се приведе през 2020г. от IV-та възрастова група в детската градина с екип: Мария Димитрова – главен учител; Виолета Славова – старши учител и помощник-възпитател Елза Павлова, съвместно със СУ „Васил Левски“ – Бяла Слатина, родители и представители на Община Бяла Слатина.

Много сме щастливи, тъй като ДГ „Незабравка“ е единствената детска градина от България, която участва в инициативата за създаване на филм за Васил Левски и получихме Удостоверение за достойно издържан изпит от Проект „изпитът“…отличен 6!

Предстои дискусия на тема „Изпитът“, провокирана от мисълта на Васил Левски: „Трябва изпит за всеки. Защото има примери: Днес е човек, а утре – магаре .“ Дискусията ще се проведе онлайн от Национален музей „Васил Левски“ – Карлово през платформата ZOOM.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *